Здравје

Кардио Смути


Број на прегледи : 8737

Состојки

  • 1 шолја/иКапини
  • 1 голема/и лажица/иСусамово масло
  • 1 шолја/иМлеко
  • 1 шолја/иЈогурт

Опис

Чувајте го срцето и уживајте во овие состојки!

Сè е лесно со Nutribullet

Наполнете ја чашата со омилените состојки, но внимавајте на линијата MAX. Затворете ја чашата со сечилото, поставете ја на базата и притиснете! Полесно не може да биде :)
Кликнете и дознајте повеќе!

Easy to use NutriBullet Pro 900 Easy to use NutriBullet Pro 900
NutriBullet

 

Top