Фитнес

Зајакнување на мускулите


Број на прегледи : 5869

Состојки

Опис

До 2 часа по вежбањето. За зацврстување и освежубање на мускулите.

  • Протеински прашок

    Додавањето протеински прашок на вашето смути е контроверзна тема. Ако не сте спортист или имате строго ограничен начин на исхрана, тогаш најдобро е да се задоволите со количината на протеини која ја примате преку храната.

  • Банана

    Бананите се лесни и содржат калиум, влакна, манган и витамин Ц, што ги прави одлични за децата. Тие ви помагаат полесно да заспиете, да го зајакнете имунитетот како и да го задржите калциумот во телото.

Сè е лесно со Nutribullet

Наполнете ја чашата со омилените состојки, но внимавајте на линијата MAX. Затворете ја чашата со сечилото, поставете ја на базата и притиснете! Полесно не може да биде :)
Кликнете и дознајте повеќе!

Easy to use NutriBullet Pro 900 Easy to use NutriBullet Pro 900
NutriBullet

 

Top