Фитнес

Смути со мака

Смути со мака

Број на прегледи : 1852

Состојки

  • 1 голема/и лажица/иМака
  • 1 голема/и лажица/иПутер од бадеми
  • 1 голема/и лажица/иЧиа семе
  • 1/2 Авокадо
  • 1/4 шолја/иПротеински прашок од грашок
  • 1 голема/и лажица/иКакао
  • 4 коцка/иМраз
  • Almond milk

Опис

Маката е состојка која има моќ да ги балансира вашите хормони, ќе го подобри вашето расположение и ќе го намали стресот и напнатоста. Ова смути не содржи кофеин но ќе ја зголеми вашата енергија.

Сè е лесно со Nutribullet

Наполнете ја чашата со омилените состојки, но внимавајте на линијата MAX. Затворете ја чашата со сечилото, поставете ја на базата и притиснете! Полесно не може да биде :)
Кликнете и дознајте повеќе!

Easy to use NutriBullet Pro 900 Easy to use NutriBullet Pro 900
NutriBullet

 

Top